Trendene

style
style 3
style 2
Nå nærmer våren seg og jeg har allerede begynt å tenke på hvordan min garderobe kan rettes mer mot vårtrendene. Det er alltid noe nytt man må investere i hvis man har lyst til å være litt trendy. Det viktigste er alikevell at plaggene kler deg og din kroppsfasong. Over har jeg vist de trendene jeg mener er viktigst denne sesongen, og hvor du kan kombinere flere trender og bruke disse i et og samme plagg. Hvilken trend har du tenkt å følge?

(Bildene er laget i polyvore)

5 kommentarer

signed by

16.feb.2011 kl.17:22

gleder meg til se hva butikkene blir få inn nå mot våren!! det som appelerer til meg mest må være trendene; All white, leather, minimalism og kanskje litt fjærsmykke/øredobber.. men jeg liker aller best følge mine egne trender;)

Malin Borgen ~

16.feb.2011 kl.17:45

Liker det meste der, så lenge det er syntetisk skinn og fjær. ^-^

Silje

16.feb.2011 kl.17:49

Malin Borgen ~: Så bra! Smak og behag det der:)

16.feb.2011 kl.19:10

Minimalism, maxi deress, all white, feathers :)

Irene

17.feb.2011 kl.16:30

Jeg gleder meg sånn til å kunne gå i vår og sommerklær! Elsker blandingen av klassisk og rocka. litt metallisk. love it!

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote og jeg er også lidenskapelig opptatt av musikk. Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits