The Oscars - best and worst!

Best:De fleste kjørte det veldig safe og noe kjedelig i år. På denne glamorøse utdelingen er det faktisk lov til å pynte seg med vakre smykker og overdådige kjoler! Jeg synes derfor at det var få som utmerket seg ved denne anledningen. Av alle sammen, syntes jeg Mila Kunis er favoritten. Hun stråler i en nydelig kjole fra Elie Saab Couture. Fargen er nydelig til henne og tilbehør er perfekt balansert. Mandy Moore er vakker i en nude kreasjon fra Monique Lhuillier.

Michelle Williams valgte kjolen fra Chanel Haute Couture og den er enkel og stilren. Jeg savner noe ekstra ved dette antrekket. Noe som skiller seg mer ut. Enten noen lekre smykker eller en pen veske! Halle Berry er nydelig i en kjole fra Marchesa.

Worst:

Florence WelchScarlett Johansson

Florence Welch er ikke helt heldig med denne kjolen fra Valentino. Fargen kler henne, men kjolen er dessverre litt for bestemor aktig med både rysjer,blonder og lange ermer.  Scarlett Johansson er heller ikke like heldig med denne kjolen fra Dolce & Gabbana. Undertøyet hennes synes på måte som ikke er flatterende, og håret er verken det ene eller det andre.

Cate BlanchettHelena Bonham Carter

Cate Blanchet valgte en noe mer uvanlig kjole fra Givenchy Haute Couture. Denne er ikke særlig flatterende til henne. Fra de spisse skuldrene til de gule perlene så oppnår hun ingen verdens ting - dessverre. Helena Bonham Carter i en grusom sort kjole fra Colleen Atwood. Do I need to say more?!

 

(Bildene er hentet fra www.Style.com)

4 kommentarer

Kjersti Kihle's

28.feb.2011 kl.15:36

SV: hehe, smaken er som baken!;)

Silje

28.feb.2011 kl.16:08

Kjersti Kihle's: Så sant:)

Mira

01.mar.2011 kl.09:34

Mila var nydelig. Jeg trodde Mandy Moore var Rachel McAdams... De ligner i hvert fall på det bildet... Ellers er jeg skuffet over Scarlett, I mean COME ONE!

Silje

01.mar.2011 kl.10:13

Mira: Elsket antrekket til Mila. Så sant! Scarlett var en stor skuff!! Jeg var egentlig skuffet over veldig mange. Syntes egentlig at de kjørte den litt for safe og kjedelig iår..

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote og jeg er også lidenskapelig opptatt av musikk. Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits