Hvordan bruke knallfargene denne sesongen!

Christian Dior Spring 2011 Ready-to-WearChristian Dior Spring 2011 Ready-to-WearChristian Dior Spring 2011 Ready-to-Wear

//Christian Dior vår 2011//

Tenkte å lage et innlegg om hvordan man kan kombinere knallfarger med nokså nøytrale antrekk. Personlig kommer jeg ikke til å gå for hele antrekk i knallfarger, men heller prøve å kombinere knallfarger med klassiske plagg. Så man kan bruke knallfarger i enten vesker, belter, bukser, sko, smykker eller for eksempel neglelakker for å skape et moderne uttrykk uten at man trenger å gå for hele antrekk i mange forskjellige farger. Antrekkene i bildene over er nok ikke for alle, men det betyr likevell ikke at man ikke skal kjøpe seg plagg med farger, tvert imot! Til høsten så fortsetter denne trenden, og blant annet fargede - clutch vesker, bukser og pelsjakker er i vinden som aldri før.

 

 

FF
//Polyvore//
 
Over ser vi et ganske enkelt antrekk. Mønstrete bukser i sort/hvitt med en lys skinnjakke til. På høyre side, har jeg valgt å kombinere dette antrekket med neon gult og turkis, og jeg synes helheten på dette blir veldig fint. Til venstre har jeg gått for hot pink i veske og ring, mens sko og ring er i blått. For at antrekket skal få mer helhet så er det lurt å ta opp fargen som er valgt igjen i tilbehør, slik jeg har gjort over.
 
 
fd
//Polyvore//
 
Her har jeg valgt å bruke fargede bukser i gult og oransj som også er en av de mest utbredte fargene denne sesongen. For å dempe dette så har jeg kombinert fargede bukser med en enkel sort skinnjakke og topp. Her kunne man også brukt hvitt som også er veldig trendy denne våren. Regelen min er at hvis jeg bruker for eksempel en farget bukse, så vil jeg ta opp denne fargen i noe annet også som veske, ring eller neglelakk. Dette skaper en rød tråd i antrekket og resultatet blir friskt og helhetlig.
 
I disse eksmplene så har jeg valgt å bruke to knallfarger i antrekket, men det er noe man selvfølgelig velger selv. Det er også stilig hvis man for eksempel investerer i en knallfarget clutch nå denne våren, for bare det kan faktisk friske opp ett helt antrekk. Da kan man kombinere dette med for eksempel samme farge i leppestift og neglelakk. Dessuten så er fargede clutcher enda mer utbredt til høsten så det er bare å kaste seg på denne trenden!
 
 
 
 

4 kommentarer

kariannelyg

31.mar.2011 kl.19:05

synst det blir for kræsj vist det er mange knall farger ilag på en gang!

rosabloggeren

31.mar.2011 kl.19:19

kan bli litt mye med farger, men slik du har gjort det, med og kombinere 2 farger, så blir det egentlig veldig bra!

Silje

31.mar.2011 kl.20:22

rosabloggeren: Så bra! Det synes jeg og:)

Mira

01.apr.2011 kl.10:55

Takk så mye for masse tips! Denne våren skal jeg bruke masse farger!

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote! Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits