577 - Mimosa

Jeg hadde planer om å få tak i den gule neglelakken til Chanel, når den kom ut i butikk, og det gjorde jeg! Hadde høye forventninger til den, som ble spådd til å være en stor favoritt blant veldig mange. Må ærlig inrømme, at jeg ble veldig skuffet! Når man betaler såpass for en lakk så burde den sitte perfekt, men det gjorde ikke denne dessverre.

Første strøket ser strekete og helt forferdelig ut, så man må ta to strøk for at det skal se nogelunde ut. Det er ikke det som er problemet, men det er bare det at når du tar andre strøket blir resultatet fort stripete og klumpete. Du må ta en god del neglelakk på, for at den skal klare å dekke over, så derfor kan resultatet se klumpete og ufresht ut. VELDIG synd synes nå jeg, siden jeg hadde høye forhåpninger til den! 

//Chanel Le Vernis 577 Mimosa//

Første strøket..

Andre strøk som ser nogelunde ut. Noe klumpete og ujevnt på noe negler, som ikke er min egen skyld dessverre! Jeg har ganske mange neglelakker, og har derfor god trening i å påføre dem,  så det er derfor jeg føler at jeg kan kritisere denne såpass mye.

Det helt ferdige resultatet, med topcoat og basecoat. Ser bra ut langt ifra da, så kommer nok til å bruke den, selvom den er et mareritt å påføre!
7 kommentarer

May-Teresa

11.mai.2011 kl.13:12

søt farge!
Desverre er mange gule neglelakker vonde å påføre. Veldig trist siden fargen er så fin :)

Julie :)

11.mai.2011 kl.15:18

Hadde lyst på den, evt. en billigere, men når jeg ser resultatet av gul neglelakk så kommer jeg nok i til å kjøpe det med det første.

Silje

11.mai.2011 kl.15:30

Julie: Sant?! Ble så skuffet!!

Tonje

11.mai.2011 kl.16:57

Fresht! litt synd at det skal være så vanskelig å påføre chanel sine neglelakker. Jeg synes rett og slett kosten er for tynn å pinglete. [derfor jukser jeg littegranne med en kost fra maybelline sine neglelakker, et vouila!] Bare husk å vask den ren med neglelakkfjerner før du begynner! hehe

xx T

Mira

12.mai.2011 kl.08:46

Jeg digget fargen, men har faktisk hørt dette om Chanel-neglelakkene. Selv sverger jeg til OPI og MNY :D

Sjefen

12.mai.2011 kl.22:12

ÅÅ! Så fin! Gult er kult!

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote! Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits