Den perfekte sommergarderobe!

Untitled
Garderoben bør være planlagt, så derfor er det lurt å tenke litt lenger frem i tid når en skal planlegge og investere i sesongvarer. Denne sesongen er nesten alt lov, men det er likevell noen trender som skiller seg mer ut enn andre.
 
Hvis man skal kjøpe seg en ny bukse denne sesongen er det lurt å enten kjøpe en god jeans med sleng for 70-talls looken, en chinos med høyt liv eller flagrende vide bukser. Smale bukser er ikke like fremtredende denne sommeren, men dette snur igjen til høsten. 
 
Shorts er også i vinden som aldri før, og her kan man velge mellom tynne delikate stoffer som silke og blonder, eller denim. Selv ville jeg nok investert i et par vintage Levi`s shorts, fordi disse er svært tidløse. Personlig elsker jeg frynser, både på vesker, topper, jakker og sko. Denne trenden passer godt sammen med denim, fjær og jordfarger, så her er det bare å slå seg løs!  
Untitled
Hvitt på hvitt, er en trend som også er veldig hot denne sesongen. Personlig liker jeg det bedre når man bryter med forskjellige farger, men på varme sommerdager er denne trenden enkel å følge.
 
Fotside kjoler så vi mye av ifjor, og nå kan man velge disse i forskjellige stilretninger. Enten om det er smale jersey kjoler, eller flagrende blomstrete kjoler, så kan man finne akkurat den som passer din stil best. Når det kommer til skjørt, så er miniskjørtet tilbake for fullt, men også fotside skjørt og knelange skjørt i A-fasong med høyt liv.  
Untitled
//Polyvore//

Når det kommer til tilbehør, ville jeg gått for masse knallfarger, gjerne kombinert med sminke og neglelakk i freshe farger som oransj, grønt, rosa eller gult. 
Fargede clutcher er kjempe hot, og denne trenden fortsetter til høsten også! Hvis man vil være skikkelig trendy, kan man gå for et par runde 70 talls solbriller, eller en variant med katteøyeform, for en sexy og moderne look. Når det kommer til halskjeder så er det veldig mye å velge mellom. De skulpturelle, 3D aktige halskjedene er en tøff ny vri synes jeg. Dette kan gjøre kjedelige antrekk moderne med en gang! 
 

3 kommentarer

avin

12.mai.2011 kl.15:19

ååå her var det mye fint som frister, har allerede skaffet meg et par maxi skjørt og kjoler men har så innmari lyst på en maxi kjole i fersken eller rosa farge...

Cathinka

12.mai.2011 kl.20:50

Masse fint her :)) Likte spesielt shortsene <3

Silje

13.mai.2011 kl.00:08

Cathinka: Sant! Mye fint denne sesongen:)

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote! Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits