Norwegian Outlet i Vestby

Fikk en forespørsel om å skrive litt om Norwegian Outlet i Vestby. Jeg sa at jeg skulle til Outlet One, men jeg var altså på den førstnevnte. Den er utrolig mye bedre synes jeg. Spørs nok kanskje hva man er på jakt etter, men hvis du er som meg og vil ha merkevarer som by Malene Birger, See by Chloé, Filippa k, Acne og mange fler, er dette stedet for deg. Konseptet er enkelt, og utvalget er stort. Utallige merkevarer, både vareprøver og varer som ikke har blitt solgt tidligere, finner man i denne handlegaten.

Prisene kan variere, og man kan finne mange kupp. Jeg blir litt skuffet når varer er bare nedsatt med 30%, ihvertfall hvis varen er ifra ifjor, men en finner mest varer til 50%, og også noe til 70% eller mer. Det eneste som er viktig er at man er opplagt, og klar for skattejakt. For det er mye forskjellig, og nesten ingenting i hele serier, så man må være tålmodig og ha god tid.

Personlig finner jeg meg veldig mye på Høyer. Der har de veldig mye fint, og fine priser. Lokalet er stort, så det tar en stund å bla igjennom alle varene, men her kan man virkelig finne noen vakre skatter, hvis man smører seg med litt tålmodighet selvsagt. Mye av det er veldig spesielt, men midt i blinken for meg, siden jeg liker å skille meg ut. De har varer fra blant annet See by Chloè, Stella McCartney, Acne, Raer, Marc by Marc Jacobs og Paul & Joe, men mest fra by Malene Birger. Jeg så litt fra Alexander Wang faktisk også sist jeg var der, men jeg så ingenting fra dette merket nå.

Ser ikke helt vitsen med å liste opp absolutt alle merkene de har på denne Outleten, så ta en titt innom nettsiden her, hvis man vil finne ut av det. Hvis man er en ekte fashionista vet jeg at blant annet Høyer vil falle i smak altså! Det er egentlitg ikke veldig langt fra Oslo heller, ca 25 min. med tog:)

 

2 kommentarer

Solveig

16.mai.2011 kl.22:00

Kult, visste ikke at vi hadde outlet i norge :D

avin

18.mai.2011 kl.10:52

takk flinke Silje! jeg har faktisk jaktet på et innlegg om dett en stund, her var det en del gode tips å plukke med seg:)

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote! Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits