Swimsuit season!

Jeg har postet dette før og var nok litt tidlig ute så tenkte å gjøre det igjen, siden badesesongen snart er rett rundt hjørnet. Her er noen tips i forbindelse med hvordan man skal finne den mest flatterende bikinien eller badedrakten som passer deg! So here it comes:

"Litt ekstra":

Hvis man har litt ekstra rundt magen kan man gjerne gå for en badedrakt med hold in, store avledende mønstre eller rynking i siden. Fargene kan også heller være mørke enn lyse.

 

Store bryster:

Her er det veldig viktig med god støtte (underwire), og at BH modellen er klassisk. Hvis du vil ha fokuset vekk fra brystene så unngå detaljer som rysjer eller frynser rundt dette partiet.  Unngå også for mye mønster på overdelen, men unntaket er store, mørke mønstre på lysere bakgrunn. Halterneck er også veldig kledelig.

 

Små bryster:

Her kan du gå for trekanttopper eller bandeau, gjerne med skjult underwire og push up. Her er det fint med detaljer som rysjer, frynser eller horisontale striper. Overdelen bør være lys for en forstørrende effekt, og du kan også gå for en med små mønster.

 

Stor rumpe:

Hvis du har en stor rompe som du har lyst å skjule, er mørke og enkle underdeler det rette for deg. Underdelen kan også gjerne ha en høy skjæring. Du kan også gå for noe med store mønstre eller noe som har mer fokus på overkroppen.

 

Brede hofter:

Hvis du har brede hofter og har lyst til å skjule dette bør du gå for mørke, enkle underdeler, med et sterkere fokus på overkroppen. Loddrette striper kan også gjøre hoftene mindre.


 

Smale hofter/rett figur:

En kombinasjon av enten detaljer med volum, små mønster, knyting i siden eller lysere farger kan gi en illusjon av en figur med runde kvinnelige former. Utkuttede felter på siden av badedrakten, samt belter kan også gi en illusjon av dette.

 

Bildene er hentet fra Victoria`s Secret. Jeg har et par badedrakter derifra og jeg er utrolig fornøyd. De har mange valgmuligheter som passer for ulike kroppsfasonger. Dessuten er de av høyere kvailtet og plaggene er mer spesielle enn mye annet. Prisen er selvfølgelig deretter (ihvertfall når du bestiller over nett med toll osv), men jeg syntes det er verdt det! Jeg håper uansett at innlegget kommer til nytte fremover - i jakten på det perfekte strandantrekket:)

 

6 kommentarer

Iselin - mommy, fashion.

31.mai.2011 kl.13:50

Dette må være det beste innlegget jeg har kommet over på evigheter! Er alle disse badedraktene til salgs på Victoria Secret? :)

avin

31.mai.2011 kl.14:19

Helt enig med Iselin. Detter her er jo kjempe flott innlegg, jeg personlig gruer meg alltid til å kjøpte nye badetøy, men her var det en del gode tips å plukke med seg.

Anbefaler deg å pinge det på bloggfeber.com, så får kanskje flere nytte av dine gode rås Silje :)

Celina - Bloggfeber.com

31.mai.2011 kl.15:53

Innlegget er lagt ut på Bloggfeber.com

Husk å pinge flere innlegg =)

Siv

31.mai.2011 kl.16:22

åh, gode tips! thanks : )

Nina C.

02.jun.2011 kl.19:27

Kjempe fine tips:)takker!

Silje

05.jun.2011 kl.17:54

Nina C.: Takk for det! Bare hyggelig;)

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

23, Oslo

Er en jente som lever og ånder for mote! Har jobbet i en klesbutikk siden jeg var 16 og studerer også på BI. På denne bloggen håper jeg du finner inspo og gode tips! For kontakt: cravings@hotmail.no

Utvalgt moteblogg
hits